Om Meg

Michael Ulriksen, Fotograf
Michael Ulriksen, fotograf

Fra mitt kontor i Narvik i Nordland har jeg de siste 25 årene jobbet daglig med produksjon av innhold for en rekke bedrifter fra Trondheim i sør til Nordkapp i nord. Først som medeier og redaktør i Næring i nord, deretter som innholdsprodusent i Fotograf Michael Ulriksen.

På kundelista finnes alt fra de største olje-, kraft- og entreprenørselskapene til oppdretts-, fiskeri- og reiselivsaktører. Uansett hvem jeg jobber for, har jeg alltid den samme tilnærmingen – å jakte de gode historiene og de ekte bildene.

Allerede som tenåring reiste jeg rundt i verden og produserte reiseskildringen for noen av landets største avis- og mediehus.

I dag elsker jeg å vandre rundt i min egen nærnatur med kamera i hånden – hele året.
Blant mange favorittmotiv rangerer jeg nasjonalfjellet Stetind som det gjeveste.

Nysgjerrigheten på innholdet i det store skattekammeret av opplevelser i nord bringer meg stadig inn i nye eventyr som dokumenteres og videreformidles i aviser, magasiner og på ulike nettsider.

De siste årene har jeg spesialisert meg på omgivelsesdesign og utført en rekke utsmykkinger for alt fra store hoteller, konsernbygg og møtesaler til private hytter og hjem.

Jeg har bilder som har nådd til topps i nasjonale konkurranser og gjennomfører stadig nye separatutstillinger.