Levende historier i sykehuskampen

Hjem » Levende historier i sykehuskampen

Langt over en halv million visninger, flere avisartikler, sak på NRK og hilsen fra helse- og omsorgskomiteen på Stortinget.

– Kruttet har vi skapt sammen!

Historiene til Marthe, Jens, Sonja og Annika har snart blitt vist utrolige 600.000 ganger og har blitt delt snart 8000 ganger, og det kun i løpet av to drøye døgn.

Uten å bruke en eneste krone i sponsing har budskapet fått gått fra hjerte til hjerte og funnet veien helt inn til helse og omsorgskomiteen på Stortinget.

Vi har sågar mottatt heiarop fra blant annet Olaug Bollestad som er medlem denne komiteen.

Tilbakemeldingene har bokstavelig talt haglet inn i løpet av hele helgen. Det har vært saker om filmen i flere lokalaviser i Nord-Norge og NRK jobber nå med en egen sak.

Vi har også fått tilbakemeldinger om at filmen går viralt andre steder som også kjemper samme sykehuskamp som oss, til og med rundt Ullevål i Oslo.

Da jeg og William Jakobsen startet opp arbeidet med filmen for noen uker siden, ønsket vi å lage noe ekte og ærlig som kunne kommunisere budskapet til alle berørte steder som nå kjemper den samme sykehuskampen som oss i Narvik.

Og gjett om vi har lyktes – SAMMEN.

For vi har på ingen måte skapt dette alene.

For det første har 4 personer stått frem og fortalt sine følelsesladde historier.

Fortellinger om hvordan en operativ akuttfunksjon ved sykehuset i Narvik har reddet liv og gjort vanskelige avskjeder mer verdig og trygg.

Legene på sykehuset med Jon Harr og David Nystad i spissen har stilt villig opp.

Næringslivet har vist oss sin støtte gjennom å bidra med midler som har gjort prosjektet mulig.

Ulike grupper har med største selvfølgelig stilt opp og formant budskapet om at vi ikke blør saktere.

Sist men ikke minst har alle dere der ute bidratt i spredningen av budskapet. I løpet av en liten helg er Narvik virkelig satt på sykehuskamp-kartet.

Kruttet skaper vi sammen – og vi har mer på lager.

Denne kampen skal vi vinne!